Arrangementen

De molen is natuurlijk elke zaterdagochtend van 9.00 – 12.00 uur geopend, u kunt dan een rondleiding door de molen krijgen en diverse meelproducten kopen.

Rondleidingen

Op verzoek worden er ook groepsrondleidingen georganiseerd door de molen, voor groepen van minimaal 10 personen. De prijs per persoon is € 2,50, na de rondleiding krijgt u een zakje echt molenmeel mee.

In samenwerking met museum Ot en Sien in Surhuisterveen worden ook groepsbezichtigingen met een huifkartocht georganiseerd. Kijk voor meer informatie hierover op de website van museum Ot en Sien: www.otensienmuseum.nl of mail naar info@otensienmuseum.nl

Overige arangementen

De molen is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Achtkarspelen. Vlak na de opening in september 2015 is er een huwelijk gesloten.
Verder is de molen natuurlijk ook een mooie en originele locatie voor fotoreportages en ook te gebruiken voor bijvoorbeeld familiefeestjes, een jubileum en dergelijke. De prijs daarvoor is op aanvraag. Heeft u zelf een suggestie voor iets waarbij u de molen graag als locatie zou gebruiken?
Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.